Golvläggare i Mönsterås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mönsterås

Annons:
I staden Mönsterås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mönsterås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mönsterås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mönsterås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mönsterås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mönsterås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mönsterås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mönsterås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Harryssons Golv AB
Storg. 23
383 30 Mönsterås


J.A Golv Design
Uvav. 16
383 92 Mönsterås


Gillmans Golv & Kakel
Torp 510
383 91 MÖNSTERÅS


Golvservice & Walls Färg AB
Storg. 29
383 30 Mönsterås


Walls Färg & Golvservice AB
Storg. 29
383 30 Mönsterås

Annons:


Fakta om Mönsterås - golvlaggare.eu

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Pris på golvläggning i Mönsterås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mönsterås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mönsterås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mönsterås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mönsterås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.