Golvläggare i Löttorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Löttorp

Annons:
I staden Löttorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Löttorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Löttorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Löttorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Löttorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Löttorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Löttorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Löttorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvbutiken
Byrumsv. 156
387 74 LÖTTORP


Kvadratens Plattsättning AB
V. Bläsingev. 11
387 71 Löttorp


Bygg Och Kakel Jürgen Ewel
Horns Kustv. 330
387 74 LÖTTORP


Mats Torbjörn Arnesson
Norrbygärdev. 2
387 73 Löttorp

Annons:


Fakta om Löttorp - golvlaggare.eu

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Pris på golvläggning i Löttorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Löttorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Löttorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Löttorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Löttorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.