Golvläggare i Ljungbyholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ljungbyholm

Annons:
I staden Ljungbyholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ljungbyholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ljungbyholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ljungbyholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ljungbyholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ljungbyholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ljungbyholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ljungbyholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Bosses Golv
Tomtebyv. 1
388 30 LJUNGBYHOLM


Conny Forsberg Kakel & Bygg AB
Krankelösa 508
388 92 LJUNGBYHOLM


Cl Golvtjänst AB
Krankelösaholm 239
388 92 LJUNGBYHOLM

Annons:


Fakta om Ljungbyholm - golvlaggare.eu

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Pris på golvläggning i Ljungbyholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ljungbyholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ljungbyholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ljungbyholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ljungbyholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.