Golvläggare i Läckeby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Läckeby

Annons:
I staden Läckeby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Läckeby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Läckeby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Läckeby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Läckeby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Läckeby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Läckeby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Läckeby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Läckeby Golv AB
Eriksberg 111
395 98 LÄCKEBY


Läckeby Skytteförening
Eriksberg 111
395 98 LÄCKEBY

Annons:


Fakta om Läckeby - golvlaggare.eu

Läckeby är en tätort som ligger cirka 17 km norr om Kalmar i Kalmar kommun i Kalmar län. Idag består Läckeby till största delen av småhus, men vid centrum, där även en pizzeria och livsmedelsbutik finns, är det även en del tvåvåningslägenheter. I Läckeby finns Åbyskolan som erbjuder förskola och årskurserna 1-6.

Yta: 101,88 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Pris på golvläggning i Läckeby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Läckeby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Läckeby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Läckeby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Läckeby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.