Golvläggare i Köpingsvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Köpingsvik

Annons:
I staden Köpingsvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Köpingsvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Köpingsvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Köpingsvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Köpingsvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Köpingsvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Köpingsvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Köpingsvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

PileS Golv & Kakel
Kolstad Kyrkg. 6
387 50 Köpingsvik


Pile Golv & Kakel
Kolstad Kyrkg. 6
387 50 Köpingsvik

Annons:


Fakta om Köpingsvik - golvlaggare.eu

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Pris på golvläggning i Köpingsvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Köpingsvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Köpingsvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Köpingsvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Köpingsvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.