Golvläggare i Hultsfred - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hultsfred

Annons:
I staden Hultsfred finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hultsfred som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hultsfred.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hultsfred hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hultsfred företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hultsfred som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hultsfred

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hultsfred vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvmästarna i Småland AB
Storg. 52 A
577 34 HULTSFRED

Annons:


Fakta om Hultsfred - golvlaggare.eu

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Pris på golvläggning i Hultsfred

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hultsfred varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hultsfred arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hultsfred.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hultsfred rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.