Golvläggare i Högsby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Högsby

Annons:
I staden Högsby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Högsby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Högsby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Högsby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Högsby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Högsby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Högsby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Högsby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sandholms Färg & Golv AB
Smedmästarv. 3 A
579 32 Högsby

Annons:


Fakta om Högsby - golvlaggare.eu

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Pris på golvläggning i Högsby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Högsby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Högsby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Högsby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Högsby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.