Golvläggare i Färjestaden - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Färjestaden

Annons:
I staden Färjestaden finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Färjestaden som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Färjestaden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Färjestaden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Färjestaden företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Färjestaden som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Färjestaden

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Färjestaden vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakelcenter AB
Storg. 6
386 30 FÄRJESTADEN


Beijer Byggmaterial AB
Storg. 3
386 31 Färjestaden


Parkettgolv & Snickeri Hellström AB
Törnrosav. 8
386 96 FÄRJESTADEN


Tage Peterssons Måleri HB
Dörby 112
386 96 FÄRJESTADEN


Nynäs Bygg & Plattpool
Gröng. 31
386 30 FÄRJESTADEN


L P Golv
Möllstorpsg. 28 A
386 31 Färjestaden

Annons:


Fakta om Färjestaden - golvlaggare.eu

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Pris på golvläggning i Färjestaden

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Färjestaden varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Färjestaden arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Färjestaden.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Färjestaden rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.