Golvläggare i Fårbo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Fårbo

Annons:
I staden Fårbo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Fårbo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Fårbo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Fårbo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Fårbo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Fårbo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Fårbo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Fårbo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Otc Oskarshamns Trade Center
Hammarsköldsv. 37
572 76 Fårbo


GOLVENTREPRENAD I OSKARSHAMN AB
Misterhults-flathult Björkelund 2
572 96 Fårbo

Annons:


Fakta om Fårbo - golvlaggare.eu

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Yta: 83,79 hektar
Invånarantal: 517, år 2010

Pris på golvläggning i Fårbo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Fårbo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Fårbo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Fårbo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Fårbo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.