Golvläggare i Eriksmåla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Eriksmåla

Annons:
I staden Eriksmåla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Eriksmåla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Eriksmåla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Eriksmåla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Eriksmåla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Eriksmåla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Eriksmåla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Eriksmåla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gert Bygg- och Markarbeten
Huvudhult 229
361 94 ERIKSMÅLA


Robbans Golv
Hermanstorp 141
361 94 ERIKSMÅLA

Annons:


Fakta om Eriksmåla - golvlaggare.eu

Eriksmåla är en tätort i Emmaboda kommun i Kalmar län, belägen vid korsningen av Riksväg 25 och Riksväg 28 i Algutsboda socken. SCB avgränsning av tätorten omfattar förutom bebyggelse i Eriksmåla även bebyggelsen i grannorten Åfors. Här finns ett känd marknadsplats som Vilhelm Moberg omtalade i några av sina böcker.

Yta: 93,86 hektar
Invånarantal: 231, år 2010

Pris på golvläggning i Eriksmåla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Eriksmåla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Eriksmåla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Eriksmåla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Eriksmåla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.