Golvläggare i Emmaboda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Emmaboda

Annons:
I staden Emmaboda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Emmaboda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Emmaboda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Emmaboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Emmaboda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Emmaboda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Emmaboda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Emmaboda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv & Kakel i Emmaboda AB
Långg. 2
361 31 Emmaboda


Rock N Rocks
Pilg. 5
361 30 EMMABODA


Jan Hansson Spis & Kakelugnsmakeri
Torgg. 45
361 30 EMMABODA


FinnGolv o. Vägg AB
Långg. 2
361 31 Emmaboda

Annons:


Fakta om Emmaboda - golvlaggare.eu

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Pris på golvläggning i Emmaboda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Emmaboda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Emmaboda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Emmaboda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Emmaboda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.