Golvläggare i Degerhamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Degerhamn

Annons:
I staden Degerhamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Degerhamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Degerhamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Degerhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Degerhamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Degerhamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Degerhamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Degerhamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Strömmelns Lantbruk AB
Strömg. 3
386 63 DEGERHAMN

Annons:


Fakta om Degerhamn - golvlaggare.eu

Degerhamn är en tätort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland, med ett vägavstånd på drygt 20 km från centralorten Mörbylånga i sydlig riktning. Kyrkbyn Södra Möckleby utgör en del av tätorten.

Yta: 103,20 hektar
Invånarantal: 331, år 2010

Pris på golvläggning i Degerhamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Degerhamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Degerhamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Degerhamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Degerhamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.