Golvläggare i Borgholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Borgholm

Annons:
I staden Borgholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Borgholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Borgholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Borgholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Borgholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Borgholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Borgholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Borgholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ölands Golv & Kakel AB
V. Kyrkog. 3 C
387 31 Borgholm


Färg o. Mattlagret
Storg. 42
387 34 BORGHOLM


Beijer Byggmaterial AB
Hamnv. 5
387 31 Borgholm


Golvsliparn
Malmsborgsg. 8
387 36 BORGHOLM


Easy Peasy Food AB
V. Kyrkog. 3 C
387 31 Borgholm


Rälla Golv & Badrum
Vedbyg. 14
387 92 BORGHOLM

Annons:


Fakta om Borgholm - golvlaggare.eu

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Pris på golvläggning i Borgholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Borgholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Borgholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Borgholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Borgholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.