Golvläggare i Berga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Berga

Annons:
I staden Berga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Berga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Berga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Berga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Berga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Berga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Berga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Berga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Målaren
S. Storg. 1
579 40 Berga

Annons:


Fakta om Berga - golvlaggare.eu

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Yta: 154,10 hektar
Invånarantal: 724, år 2010

Pris på golvläggning i Berga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Berga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Berga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Berga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Berga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.