Golvläggare i Ankarsrum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ankarsrum

Annons:
I staden Ankarsrum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ankarsrum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ankarsrum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ankarsrum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ankarsrum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ankarsrum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ankarsrum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ankarsrum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hilmerssons Badrumshjälp AB
Trädgårdsv. 25
593 70 Ankarsrum

Annons:


Fakta om Ankarsrum - golvlaggare.eu

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik. I Bruksparken finns ett monument uppfört 1955 av konstnären Erik Reimhult inför Ankarsrums Bruks 300-årsjubileum. I parken finns det också en byst av Harald Wiberg tillverkad av Erik Reimhult.

Yta: 165,97 hektar
Invånarantal: 1254, år 2010

Pris på golvläggning i Ankarsrum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ankarsrum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ankarsrum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ankarsrum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ankarsrum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.