Golvläggare i Ålem - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ålem

Annons:
I staden Ålem finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ålem som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ålem.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ålem hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ålem företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ålem som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ålem

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ålem vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Murservice Ålem
Rönnv. 3
384 40 ÅLEM

Annons:


Fakta om Ålem - golvlaggare.eu

Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Yta: 115,43 hektar
Invånarantal: 803, år 2010

Pris på golvläggning i Ålem

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ålem varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ålem arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ålem.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ålem rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Kalmar.