Golvläggare i Visingsö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Visingsö

Annons:
I staden Visingsö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Visingsö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Visingsö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Visingsö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Visingsö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Visingsö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Visingsö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Visingsö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

P Norberg Bygg- och Målerirenovering
Ed Storegård 1
560 34 Visingsö

Annons:


Fakta om Visingsö - golvlaggare.eu

Visingsö är Vätterns största (Sveriges 33:e största) ö med en area på 25 kvadratkilometer. Den ligger i sjöns södra del, trettio kilometer norr om Jönköping och sex kilometer väster om Gränna vartill ön har sin färjeförbindelse, som kallas Visingsöleden.

Yta: 25 km2
Invånarantal: 752, år 2010

Pris på golvläggning i Visingsö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Visingsö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Visingsö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Visingsö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Visingsö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.