Golvläggare i Vetlanda - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vetlanda

Annons:
I staden Vetlanda finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vetlanda som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vetlanda.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vetlanda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vetlanda företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vetlanda som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vetlanda

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vetlanda vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Flugeby Golv, Färg & Trä AB
Tomasbacken 1
574 37 VETLANDA


Njudungs Golv
Snickarvägen 6
574 37 VETLANDA


Byggbolaget i Vetlanda AB
Bangårdsg. 9
574 32 Vetlanda


Golv-City i Vetlanda, AB
Lasarettsg. 23
574 40 VETLANDA


XL-Bygg Vetlanda Trävaror AB
Industrig. 18
574 38 Vetlanda


Colorama
Storg. 16
574 31 VETLANDA


Johansson, Tommy
Kolsnäs 2
574 94 Vetlanda


Kakelhörnan
L. Fifflekull 2
574 91 VETLANDA

Annons:


Fakta om Vetlanda - golvlaggare.eu

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Pris på golvläggning i Vetlanda

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vetlanda varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vetlanda arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vetlanda.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vetlanda rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.