Golvläggare i Värnamo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Värnamo

Annons:
I staden Värnamo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Värnamo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Värnamo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Värnamo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Värnamo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Värnamo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Värnamo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Värnamo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Värnamo Golv AB
Jönköpingsv. 107 C
331 34 Värnamo


Winsth Golv & Kakel
Jönköpingsv. 59
331 34 Värnamo


Golvhuset i Värnamo AB
Västermog. 27
331 33 VÄRNAMO


Björhags Måleri AB
Jönköpingsv. 34
331 34 Värnamo


Jehréns Färg AB
Silkesv. 4
331 53 VÄRNAMO


Beijer Byggmaterial AB
Margretelundsv. 20
331 34 Värnamo


H Zinn Bygg & Plattsättning AB
Krögarv. 19
331 53 VÄRNAMO


Frickens Villa & Fastighetstjänst AB
Florag. 27
331 33 VÄRNAMO


Vito Bygg AB
Smultronv. 13
331 42 VÄRNAMO

Annons:


Fakta om Värnamo - golvlaggare.eu

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Yta: 1 217,24 hektar
Invånarantal: 18696, år 2010

Pris på golvläggning i Värnamo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Värnamo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Värnamo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Värnamo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Värnamo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.