Golvläggare i Vaggeryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vaggeryd

Annons:
I staden Vaggeryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vaggeryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vaggeryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vaggeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vaggeryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vaggeryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vaggeryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vaggeryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beijer Byggmaterial AB
Järnvägsg. 4
567 30 Vaggeryd


Smalands Bygg AB
Storg. 23
567 32 Vaggeryd

Annons:


Fakta om Vaggeryd - golvlaggare.eu

Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Yta: 479,65 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Pris på golvläggning i Vaggeryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vaggeryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vaggeryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vaggeryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vaggeryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.