Golvläggare i Tranås - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tranås

Annons:
I staden Tranås finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tranås som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tranås.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tranås hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tranås företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tranås som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tranås

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tranås vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Artbygg
Beckhemsv. 4 D
573 42 TRANÅS


Colorama
Storg. 36
573 32 Tranås


Mattspecial i Tranås AB
Storg. 4
573 32 Tranås


Tranås Golvbeläggning AB
Zelandsg. 9
573 36 Tranås


Färg-City I Tranås AB
Storg. 36
573 32 Tranås


Tranås Golvbeläggning AB
Storg. 13
573 32 Tranås


Golvfirma Gunnar Daag
Säby 1
573 93 TRANÅS


Mattspecial I Tranås AB
Storg. 4
573 32 Tranås

Annons:


Fakta om Tranås - golvlaggare.eu

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Pris på golvläggning i Tranås

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tranås varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tranås arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tranås.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tranås rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.