Golvläggare i Tenhult - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tenhult

Annons:
I staden Tenhult finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tenhult som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tenhult.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tenhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tenhult företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tenhult som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tenhult

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tenhult vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Troedsson Bygg, Evert
Falla 1
560 31 TENHULT

Annons:


Fakta om Tenhult - golvlaggare.eu

Tenhult är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län. Tenhult går under smeknamnet "husvagnsmecka". En av de största husvagnsfabrikerna i Sverige, KABE AB, ligger i Tenhult, och där finns också företaget Hobby som säljer husvagnar (samt att det i grannsamhället Öggestorp finns Öggestorps husvagnar).

Yta: 240,96 hektar
Invånarantal: 2977, år 2010

Pris på golvläggning i Tenhult

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tenhult varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tenhult arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tenhult.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tenhult rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.