Golvläggare i Taberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Taberg

Annons:
I staden Taberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Taberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Taberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Taberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Taberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Taberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Taberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Taberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Anders Leijons Golv AB
Hyacintstigen 10
562 41 TABERG


Tabergs Mattservice AB, TAMAB
Fabriksg. 7
562 42 Taberg

Annons:


Fakta om Taberg - golvlaggare.eu

Taberg (fram till 1961 Smålands Taberg) är en tätort i Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen strax söder om centralorten Jönköping. I samhället Taberg finns affärer, post, bank, bibliotek, låg- och mellanstadieskola, ett antal industrier, hantverk och serviceföretag.

Yta: 349,39 hektar
Invånarantal: 4392, år 2010

Pris på golvläggning i Taberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Taberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Taberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Taberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Taberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.