Golvläggare i Sävsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sävsjö

Annons:
I staden Sävsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sävsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sävsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sävsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sävsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sävsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sävsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sävsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv-City i Sävsjö
Kopparslagareg. 2
576 35 Sävsjö


Sävsjö Golvtjänst AB
Hantverkareg. 1
576 35 Sävsjö


Sävsjö Golvtjänst AB
Hantverkareg. 1
576 35 Sävsjö

Annons:


Fakta om Sävsjö - golvlaggare.eu

Sävsjö är en tätort på Småländska höglandet och centralort i Sävsjö kommun, Jönköpings län. Strax utanför Sävsjö ligger Götalands högsta punkt Tomtabacken som når en höjd på 377 meter över havet. Sävsjös höga och centrala läge gjorde att Sävsjö tidigt efter järnvägens tillkomst på 1860-talet blev viktigt som bland annat handelsplats..

Yta: 439,20 hektar
Invånarantal: 5122, år 2010

Pris på golvläggning i Sävsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sävsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sävsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sävsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sävsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.