Golvläggare i Rörvik - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Rörvik

Annons:
I staden Rörvik finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Rörvik som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Rörvik.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Rörvik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Rörvik företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Rörvik som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Rörvik

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Rörvik vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Axelssons Bygg AB, A & R
Nya Hjälmseryd 15
570 01 Rörvik


F:A Sos Heltäckning, Sven-Olle Strömqvist
Storg. 34
570 01 Rörvik

Annons:


Fakta om Rörvik - golvlaggare.eu

Rörvik är en tätort i Sävsjö kommun i Jönköpings län. Rörvik växte upp i och med södra stambanans framväxt. Järnvägen öppnades för trafik den 1 januari 1914, men numera stannar inte längre några persontåg i Rörvik.

Yta: 92,57 hektar
Invånarantal: 523, år 2010

Pris på golvläggning i Rörvik

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Rörvik varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Rörvik arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Rörvik.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Rörvik rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.