Golvläggare i Reftele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Reftele

Annons:
I staden Reftele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Reftele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Reftele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Reftele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Reftele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Reftele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Reftele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Reftele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Murarna i Kållerstad AB
Kållerstad Gransätra
330 21 Reftele

Annons:


Fakta om Reftele - golvlaggare.eu

Reftele är en tätort, tillika stationssamhälle i Gislaveds kommun, kyrkby i Reftele socken, i Jönköpings län. Reftele har en skola som heter Ölmestadskolan där klasser mellan F-9 går. Skolan firade 50 år och högstadiet 20 år, år 2014. Reftele ligger genomkorsas av Halmstadsbanan och länsväg 153.

Yta: 159,86 hektar
Invånarantal: 1282, år 2010

Pris på golvläggning i Reftele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Reftele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Reftele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Reftele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Reftele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.