Golvläggare i Norrahammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norrahammar

Annons:
I staden Norrahammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norrahammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norrahammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norrahammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norrahammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norrahammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norrahammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norrahammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hinas golvservice
Barnarpsv. 23
562 31 NORRAHAMMAR

Annons:


Fakta om Norrahammar - golvlaggare.eu

Norrahammar är en kommundel i Jönköpings kommun vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping, belägen cirka 9 km sydväst om Jönköpings centrum. Ursprungligen ett brukssamhälle, uppväxt kring Norrahammars bruk, är Norrahammar sedan 1970-talet sammanvuxet med Jönköping och utgör den sydvästra delen av tätorten.

Yta:
Invånarantal: 9150, år 2014

Pris på golvläggning i Norrahammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norrahammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norrahammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norrahammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norrahammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.