Golvläggare i Nässjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nässjö

Annons:
I staden Nässjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nässjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nässjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nässjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nässjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nässjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nässjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nässjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Holst Golv
Sörängsv. 48
571 38 Nässjö


Rickards Golv i Nässjö AB
Teleg. 3
571 38 Nässjö


Nässjö Golv AB
Anneforsv. 18
571 32 Nässjö


Höglandets Golv AB
Klingg. 4
571 34 Nässjö


Nyhems Färghus
Gjutareg. 1
571 42 NÄSSJÖ


Pg Kakel & Bygg AB
Sjögärdsg. 48
571 37 NÄSSJÖ


Kronans Plattsättning AB
Postg. 7
571 31 NÄSSJÖ


Salos Byggservice
Storg. 60 C
571 33 NÄSSJÖ


Mannes Kök AB
N. Målen 9
571 95 NÄSSJÖ


Höglandets Montage AB
Hagag. 3
571 38 Nässjö


Anders Lindberg Mur & Plattsättning AB
Lövåsg. 23
571 40 NÄSSJÖ


Mikaels Äkta Mattor
Rådhusg. 60
571 32 Nässjö

Annons:


Fakta om Nässjö - golvlaggare.eu

Nässjö är en tätort och centralort i Nässjö kommun i Jönköpings län. Nässjös historia börjar 1864, när beslutet togs att Södra stambanan skulle dras genom orten och sedan dess har staden varit känd som en stor järnvägsknut. Tidigare låg här byarna Åker, Rynneryd vid Runnerydsjön där järnvägsstationen anlades.

Yta: 1 143,66 hektar
Invånarantal: 16678, år 2010

Pris på golvläggning i Nässjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nässjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nässjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nässjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nässjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.