Golvläggare i Mullsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Mullsjö

Annons:
I staden Mullsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Mullsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Mullsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Mullsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Mullsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Mullsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Mullsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Mullsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

alkea Produkter
Brännåsen Norrgård
565 91 Mullsjö


Stom, Henrik
Lövg. 36
565 33 Mullsjö


Anders Engström Firma
Krösebacken
565 93 Mullsjö


Grennborgs Golv AB
Nyhem Oskarsborg
565 92 MULLSJÖ

Annons:


Fakta om Mullsjö - golvlaggare.eu

Mullsjö är en tätort och centralort i Mullsjö kommun i Jönköpings län, dock i landskapet Västergötland. Mullsjö ligger vid sjön Mullsjön och vid Riksväg 26 med cirka 25 kilometer till Jönköping. I Mullsjö finns Pizzerior, frisörer, konditori, apotek, klädaffärer och en simhall. Vid avfarten till centrum finns rastplatsen VIP motell.

Yta: 505,15 hektar
Invånarantal: 5452, år 2010

Pris på golvläggning i Mullsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Mullsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Mullsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Mullsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Mullsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.