Golvläggare i Malmbäck - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Malmbäck

Annons:
I staden Malmbäck finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Malmbäck som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Malmbäck.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Malmbäck hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Malmbäck företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Malmbäck som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Malmbäck

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Malmbäck vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

J&Gs Allmek Enskild Näringsidkare
Strömsdalsv. 23
570 21 MALMBÄCK

Annons:


Fakta om Malmbäck - golvlaggare.eu

Malmbäck är en tätort, belägen i Nässjö kommun 20 km sydväst om centralorten Nässjö, samt kyrkort i Malmbäcks socken. Orten ligger vid järnvägslinjen Halmstad-Nässjö. Ortnamnet (1292: de Malbæc) innehåller sannolikt ordet "mal", grovt grus eller småsten (vid vatten) och "bäck", väl åsyftande den förbiflytande bäcken.

Yta: 145,67 hektar
Invånarantal: 1031, år 2010

Pris på golvläggning i Malmbäck

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Malmbäck varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Malmbäck arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Malmbäck.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Malmbäck rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.