Golvläggare i Lekeryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lekeryd

Annons:
I staden Lekeryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lekeryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lekeryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lekeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lekeryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lekeryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lekeryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lekeryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Örn Mur & Plattsättning AB
Tranåsv. 21
561 96 LEKERYD


Huskvarna-Golv
Forserumsv. 4
561 96 LEKERYD

Annons:


Fakta om Lekeryd - golvlaggare.eu

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Yta: 69,95 hektar
Invånarantal: 817, år 2010

Pris på golvläggning i Lekeryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lekeryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lekeryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lekeryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lekeryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.