Golvläggare i Huskvarna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Huskvarna

Annons:
I staden Huskvarna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Huskvarna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Huskvarna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Huskvarna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Huskvarna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Huskvarna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Huskvarna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Huskvarna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

GOLVTEAM i Huskvarna AB
Huskvarnav. 101
561 32 Huskvarna


Mållbergs Snickerier
Harrvägen 15
561 36 Huskvarna


Wreland & Wreland AB
Aspängsv. 14
561 46 HUSKVARNA


Bergman Golv AB, Allan
Smedbyg. 11
561 41 Huskvarna


Sinterteknik I Huskvarna
Grännav. 22
561 34 Huskvarna


Vista Kulles Konstruktion & Byggtjänst AB
Bosgård 25
561 92 Huskvarna


Stig-Åke Hult
Värnhemsv. 6
561 35 HUSKVARNA


Forsbergs Firma
Långg. 47
561 34 Huskvarna

Annons:


Fakta om Huskvarna - golvlaggare.eu

Huskvarna är en tidigare stad vars bebyggelse ingår i tätorten Jönköping. Till 1906 skrevs namnet med 'q' (Husqvarna), vilket bibehållits av företaget med samma namn. Huskvarnas lägre belägna stadskärna är omgiven av ansenliga, bebyggda höjdområden som Öxnehaga, Pettersberg och Egna Hem, nivåskillnaden är som mest ca 120 meter.

Yta:
Invånarantal: 22800, år 2010

Pris på golvläggning i Huskvarna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Huskvarna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Huskvarna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Huskvarna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Huskvarna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.