Golvläggare i Habo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Habo

Annons:
I staden Habo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Habo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Habo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Habo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Habo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Habo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Habo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Habo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Habo Parkett-Tjänst
Slättg. 47
566 33 HABO


Jönköpings Plattsättning AB
Jönköpingsv. 23
566 31 HABO


JW Kakelsättning i Jönköping AB
Fanérg. 17 I
566 33 HABO


Kakelhuset
Jönköpingsv. 26
566 31 HABO


Habo Plattsättning, AB
Gäbo Luktås Jordetorp 1
566 92 Habo


Habo Plattsättning
Gäbo Luktås Jordetorp 1
566 92 Habo

Annons:


Fakta om Habo - golvlaggare.eu

Habo är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping. En mil norr om Habo ligger fabriken Fagerhults Belysning AB som sysselsätter många i Habo med omnejd.

Yta: 454,39 hektar
Invånarantal: 6883, år 2010

Pris på golvläggning i Habo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Habo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Habo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Habo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Habo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.