Golvläggare i Gränna - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gränna

Annons:
I staden Gränna finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gränna som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gränna.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gränna hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gränna företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gränna som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gränna

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gränna vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Jesper Augustsson Måleri
Rådmansgränd 43
563 31 GRÄNNA


Svärds Mattor AB
Braheg. 73
563 32 Gränna

Annons:


Fakta om Gränna - golvlaggare.eu

Gränna är en tätort i norra delen av Jönköpings kommun i Jönköpings län, belägen vid Vätterns östra strand mittemot Visingsö. År 1942 grundades RIFA AB (Radioindustrins fabrikaktiebolag) på orten av bland andra ASEA för att säkra tillverkningen av kondensatorer i Sverige under andra världskriget

Yta: 152,27 hektar
Invånarantal: 2553, år 2010

Pris på golvläggning i Gränna

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gränna varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gränna arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gränna.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gränna rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.