Golvläggare i Gnosjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gnosjö

Annons:
I staden Gnosjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gnosjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gnosjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gnosjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gnosjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gnosjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gnosjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gnosjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Johans Kakel och Design AB
Bergv. 3
335 30 Gnosjö


Hellström Kakel & Bygg AB
Industrig. 9 A
335 31 GNOSJÖ


Hillerstorps Golv & Måleri AB
Gnosjö
335 30 Gnosjö


Glas o. Golv AB
Industrig. 9 A
335 31 GNOSJÖ

Annons:


Fakta om Gnosjö - golvlaggare.eu

Gnosjö är en tätort och centralort i Gnosjö kommun i Jönköpings län. Gnosjö är en entreprenörsort med stor andel företagande, som med kringområdet gett upphov till begreppet "Gnosjöandan".

Yta: 488,58 hektar
Invånarantal: 4326, år 2010

Pris på golvläggning i Gnosjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gnosjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gnosjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gnosjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gnosjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.