Golvläggare i Gislaved - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gislaved

Annons:
I staden Gislaved finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gislaved som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gislaved.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gislaved hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gislaved företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gislaved som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gislaved

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gislaved vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Beijer Byggmaterial AB
Stegvägen 3
332 92 Gislaved


Jonas Bygg & Plattsättning I Anderstorp AB
Gislaved
332 30 Gislaved


Frebo Kakel
Idung. 6
332 36 Gislaved


Gislaveds Golvbeläggning AB
N. Storg. 14
332 30 Gislaved


Bluebygg
Åbjörnsg. 28 F
332 36 Gislaved


Johansson, Kurt Håkan Lennart
Sprottebo 1
332 92 Gislaved

Annons:


Fakta om Gislaved - golvlaggare.eu

Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Yta: 648,31 hektar
Invånarantal: 10037, år 2010

Pris på golvläggning i Gislaved

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gislaved varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gislaved arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gislaved.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gislaved rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.