Golvläggare i Eksjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Eksjö

Annons:
I staden Eksjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Eksjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Eksjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Eksjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Eksjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Eksjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Eksjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Eksjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gustafsson Golv AB
Vetlandav. 4
575 38 Eksjö


ByggMiTo AB
Kvarnarp
575 95 EKSJÖ


Hessels Måleri & Golv AB
N. Storg. 33
575 32 Eksjö


Golv-City i Eksjö
N. Storg. 38
575 32 Eksjö


Sjöbergs Golv AB
0381 - 129 02Kalle Andersson Kakel och Fastighetsserv
Stockholmsv. 22
575 34 Eksjö

Annons:


Fakta om Eksjö - golvlaggare.eu

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Pris på golvläggning i Eksjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Eksjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Eksjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Eksjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Eksjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.