Golvläggare i Bankeryd - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bankeryd

Annons:
I staden Bankeryd finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bankeryd som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bankeryd.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bankeryd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bankeryd företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bankeryd som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bankeryd

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bankeryd vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wendels Industrigolv AB
Domsandsv. 8
564 35 BANKERYD


Golvtjänst i Jönköping AB
Verkstadsv. 14
564 35 BANKERYD


Nyarps Rör
Villav. 44
564 32 Bankeryd


Tommy Svenssons Golv AB
Drottningstorp Fågelsången 1
564 91 BANKERYD


Golv & Miljö i Ekängen AB
Månseryd 15
564 91 BANKERYD

Annons:


Fakta om Bankeryd - golvlaggare.eu

Bankeryd är en tätort i Jönköpings kommun och kyrkby i Bankeryds socken belägen väster om Vättern och omkring 10 kilometer från Jönköping. Bankeryd genomkorsas av Jönköpingsbanan mellan Nässjö och Falköping.

Yta: 539,40 hektar
Invånarantal: 8107, år 2010

Pris på golvläggning i Bankeryd

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bankeryd varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bankeryd arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bankeryd.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bankeryd rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.