Golvläggare i Aneby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Aneby

Annons:
I staden Aneby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Aneby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Aneby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Aneby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Aneby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Aneby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Aneby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Aneby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nords Golv AB
Videg. 6
578 33 ANEBY


Jb Plattsättning
Äsperyd 1
578 92 Aneby


Funkisdoktorn
Västerlångg. 34
578 33 ANEBY

Annons:


Fakta om Aneby - golvlaggare.eu

Aneby är en tätort i Småland och centralort i Aneby kommun i Jönköpings län. Av kommunens cirka 6 500 invånare bor ungefär hälften i centralorten. Orten ligger på det Småländska höglandet, 45 km öster om Jönköping, mellan Eksjö och Tranås längs Riksväg 32.

Yta: 336,75 hektar
Invånarantal: 3367, år 2010

Pris på golvläggning i Aneby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Aneby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Aneby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Aneby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Aneby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.