Golvläggare i Anderstorp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Anderstorp

Annons:
I staden Anderstorp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Anderstorp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Anderstorp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Anderstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Anderstorp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Anderstorp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Anderstorp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Anderstorp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvmäster i Anderstorp AB
0371 - 803 60Nybe Måleri AB
Granstigen 3
334 32 ANDERSTORP


Jonas Bygg & Plattsättning I Anderstorp
Hyttv. 13
334 32 ANDERSTORP

Annons:


Fakta om Anderstorp - golvlaggare.eu

Anderstorp är en tätort i Gislaveds kommun i Jönköpings län, belägen ca 4 km sydost om Gislaved. Orten ligger i Gnosjöregionen och har en mångsidig småindustri. Här finns en tävlingsbana för bilar och motorcyklar: Scandinavian Raceway. Formel 1 kördes här 1973–1978.

Yta: 561,34 hektar
Invånarantal: 4965, år 2010

Pris på golvläggning i Anderstorp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Anderstorp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Anderstorp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Anderstorp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Anderstorp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jönköping.