Golvläggare i Vemdalen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vemdalen

Annons:
I staden Vemdalen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vemdalen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vemdalen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vemdalen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vemdalen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vemdalen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vemdalen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vemdalen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv och Badrumsspecialisten I Jämtlands
Jutbacken 14
840 92 VEMDALEN

Annons:


Fakta om Vemdalen - golvlaggare.eu

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Pris på golvläggning i Vemdalen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vemdalen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vemdalen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vemdalen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vemdalen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.