Golvläggare i Sveg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sveg

Annons:
I staden Sveg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sveg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sveg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sveg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sveg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sveg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sveg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sveg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Rogers Golv
Sörmov. 25
842 31 SVEG

Annons:


Fakta om Sveg - golvlaggare.eu

Sveg är en tätort i landskapet Härjedalen och centralort i Härjedalens kommun i Jämtlands län. Sveg är beläget vid Ljusnan och väster om samhället ligger den konstgjorda sjön Svegssjön

Yta: 284,70 hektar
Invånarantal: 2547, år 2010

Pris på golvläggning i Sveg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sveg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sveg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sveg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sveg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.