Golvläggare i Strömsund - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Strömsund

Annons:
I staden Strömsund finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Strömsund som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Strömsund.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Strömsund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Strömsund företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Strömsund som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Strömsund

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Strömsund vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Östergren Golv & Miljö AB
Amaliag. 50
833 33 STRÖMSUND


Nyholms Lack & Bläster AB
Godsg. 2
833 36 Strömsund

Annons:


Fakta om Strömsund - golvlaggare.eu

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Pris på golvläggning i Strömsund

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Strömsund varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Strömsund arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Strömsund.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Strömsund rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.