Golvläggare i Oviken - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Oviken

Annons:
I staden Oviken finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Oviken som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Oviken.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Oviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Oviken företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Oviken som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Oviken

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Oviken vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ovikens Golv & Vägg AB
Gräftåv. 4
830 24 OVIKEN


Ovikens Golv & Vägg AB
Namn 120
830 24 OVIKEN

Annons:


Fakta om Oviken - golvlaggare.eu

Oviken är en småort i nordöstra delen av Bergs kommun och kyrkort i Ovikens socken. Oviken ligger på en ås mellan Sannsundet i öster och Myrviken i väster. Orten har anor från medeltiden i södra Storsjöbygden. Ovikens gamla och nya kyrka ligger här.

Yta: 37 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Pris på golvläggning i Oviken

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Oviken varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Oviken arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Oviken.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Oviken rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.