Golvläggare i Offerdal - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Offerdal

Annons:
I staden Offerdal finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Offerdal som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Offerdal.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Offerdal hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Offerdal företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Offerdal som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Offerdal

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Offerdal vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lasses Kakelservice AB
Rise 476
830 51 Offerdal


Ove Nilsson Golv AB
Kaxhön 214
830 51 Offerdal

Annons:


Fakta om Offerdal - golvlaggare.eu

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Pris på golvläggning i Offerdal

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Offerdal varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Offerdal arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Offerdal.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Offerdal rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.