Golvläggare i Nälden - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nälden

Annons:
I staden Nälden finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nälden som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nälden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nälden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nälden företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nälden som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nälden

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nälden vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

C.Nyströms Bygg & Kakel
Tullus 103
835 95 Nälden

Annons:


Fakta om Nälden - golvlaggare.eu

Nälden är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland. Orten ligger invid länsväg 666 och Mittbanan. Nälden ligger i en dalgång runt Näldsjöns utlopp. Genom samhället flyter Faxån som förbinder Näldsjön och Alsensjön.

Yta: 128,78 hektar
Invånarantal: 873, år 2010

Pris på golvläggning i Nälden

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nälden varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nälden arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nälden.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nälden rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.