Golvläggare i Lit - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lit

Annons:
I staden Lit finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lit som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lit.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lit hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lit företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lit som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lit

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lit vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lits Plattsättning AB
Länsmansv. 15
836 31 Lit


DN Byggteknik AB
Länsmansv. 3
836 31 Lit

Annons:


Fakta om Lit - golvlaggare.eu

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Pris på golvläggning i Lit

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lit varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lit arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lit.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lit rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.