Golvläggare i Krokom - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Krokom

Annons:
I staden Krokom finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Krokom som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Krokom.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Krokom hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Krokom företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Krokom som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Krokom

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Krokom vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Oves Mattläggning
Aspåsv. 6
835 32 Krokom


Kakel & Hantverk i Jämtland
Aspåsnäset 189
835 92 Krokom

Annons:


Fakta om Krokom - golvlaggare.eu

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Pris på golvläggning i Krokom

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Krokom varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Krokom arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Krokom.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Krokom rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.