Golvläggare i Järpen - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järpen

Annons:
I staden Järpen finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järpen som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järpen.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järpen hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järpen företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järpen som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järpen

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järpen vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

B N Golv AB
Hallonstigen 4
830 05 Järpen


Berne Nilsson Golv AB
Hallonstigen 4
830 05 Järpen


Kalls Plåtslageri AB
Industriv. 7
830 05 Järpen

Annons:


Fakta om Järpen - golvlaggare.eu

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Pris på golvläggning i Järpen

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järpen varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järpen arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järpen.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järpen rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.