Golvläggare i Hede - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hede

Annons:
I staden Hede finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hede som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hede.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hede hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hede företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hede som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hede

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hede vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hede Golv & Träentreprenör, Kent Sandvall
Karlsbergsv. 3
840 93 Hede


Hellström Husdesign AB
Sivertsg. 1
840 93 Hede


Beggas Bygg, Golv O Kakel
Långå 620
840 93 Hede

Annons:


Fakta om Hede - golvlaggare.eu

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Pris på golvläggning i Hede

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hede varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hede arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hede.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hede rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Jämtland.